oooo..skodeng yerkk

Apr 20, 2011

owhh!! suwitnya momen tuh..walopun dh berlapuk..

Ptg smlm dlm mode rajin aku kemas2ler almari baju aku tuh..lebih kurang cam kandang babi jgkler, bak kata si pidah dengan kubikelnya..

kemas punye kemas..jumperler 1 kertas kuning *bukan kertas bomohler*..ada t'tulis no.hp & pemiliknya b'nama H....(*sila isikan tempat kosong*)..tersenyum simpul aku..

-mode flasback-...whosssshhhhhh

tahun 2005,

time tuh baru beli keter & baru dpt lesen P..masey chantek, b'getah & melekit2 lg aku taim tuh..body figure masey 32-25-32..ahahahha giler kentang..skrg alignment sudah lari, ibarat tin kokakola yg setia menanti utk ditimbang kati..

time zon dlm 730 mlm, aku nk gi kelas malam..elok je smpi kat bulatan kayangan kat shah alam nun, aku di simpang pukul 6 ,nk amik simpang kul 12..dgn kontrol ayu kasik signal kiri siap2...elok je keter smpi kat simpang kul 9, ada sebijik keter kuar nk msuk kanan..trus dia gesel bodi kiri keter aku..haishhhhhhhhh..mcm2 mslh pulak..dhler aku lambat nk ke kelas..okeh..benti kat line chevron tuh..alah line yg ada kaler merah putih tuh..2-2 pemilik keter nih pun kuar..oh ye kete aku kene gesel dgn hyundai..hihik..pemuda le uols..aku dh nk menangis sbb terkujat, xtao nk buat ape...pemuda nih p'kenalkanler nama dia H...dia mintak maaf byk2 sbb katanya nk cpt..aku mcm org bodo jer melopong..sbb aku xtao nk buat ape..gitu gini, kami pun b'tukar no.hp..

okeh dh setel sume...pegi kelas..gitu gini kul 12 mlm blk umah..elok je nk tido,ada sms masuk..

' awak ok x?'

' maaf..awak nih sape?'

' sy?...sy H...yg gesel kreter awak td'

'oic..awak xtdo lg?'

'blom..sy cuba2 sms awak nih, takut gak kot2 awak x reply'

'sy baru blk kelas..'

'ok..maaf sy m'ganggu awak..boleh sy kol zurin?'

'x boleh..sy nk tido'

'ok..nanti kalo ada masa sy sms lg pd zurin'..

-tammat-

hari kedua

owhhh mcm biasa..

'zurin..blh sy bgtau 1 perkara'

'ape dia H..?'

'dr 1st taim awak keluar kreter..sy terus b'minat dkt awak..'
*hahahhahah...geli okeh..tp ini adalah kenyataan..bkn sho op...

'minat?'

'iye minat..minat utk m'dekati awak dgn lebih dekat lg'..

'hak..hak..hak..'

'awak taip ape tuh?'

' owhhh..itu bunyi gelak tahap kelakar'

'hehhee...awak nih kelakar ler..zurin blh sy kol awak?'

'x boleh'...

mane blh layan lebih2 uols..aku dh berpunya time tuh..setakat aku wat stok geli2 blhler...tapi dat guy very da baik ler..bersopan santun & berhemah gittew..dia keje shipping kat port klang nun...dipendekkan citer, kami pun berteleponler..dh xmen dh sms nih..

one day..H nih tanya aku...

'zurin..kalo H pinang zurin blh x?'

'pinang?..nk wat per?..mkn dgn sirih ke?'

'zurin nih..seriyes ler..pinang..kawin..'

'maaf H..kite dh ada bf..kita just fren je eh'...

'emmmmmmmmm...ok..'..bunyi sore dia kecewa + lemah

pas aku bgtao status aku..smpi ke ari nih ler dia dh x kontek2 aku lgk..fras nonggeng kot..mebi skrg nih dia dh kawin & beranak pinak gamaknya...


haishhh...kalo aku kawin dgn dia..mesti aku kaya dgn barang2 hasil rampasan..eheheheh....tp xmao ahh terjun tkt 3...

suwit & comei skali...ada yg meluat & terasa nk muntah ijo ker???...sila angkat tgn...

2 comments:

Fida Ghazi said...

pir..itu romeo malaya ke ape pir? watak macam cerita drama tibisatu je pir..

"sejak petama kali ai tengok yu..ai tewos tetawan untuk jadikan istewi"

gila bawangggg dong ahhhhh!!!

zurinhizuddin said...

khennn lawak khen pirr..

suwit gittew..

skrg nih biler kenang2 blk, sembelit tahap ke-8 jdnya..owhhh suwitnyaa..