oooo..skodeng yerkk

May 4, 2011

apek..minah...aku..& bas stop

yuhuu..yuhuuu..arinih br b'kesempatan ke udara..malas ya amat..unta padang pasir pun x malas mcm aku nih..abehh dh kejadian unta, buatlah cara unta...toksah memandai2 nk jd s/u pejabat pulak...

nih sj nak cerit-cerit psl kejadian ari ahad lps..aku gi jb le khen..nek bas kul 6 ptg..smpi jb dlm kul 10 mlm..turun kat skudai, port selalu tunggu laki aku..dok jelah tercongok kat bas stop skudai tuh..time tuh kat bas stop ada sorang pompan melayu & sorang indian guy..campor aku jdle 3 org..pompan nih pkai bj kurung moden, tp jenis yg jarang2 kaler kuning air gittew..muka pun not bad..comei le jugek

kat dpn bas stop nih adaler 1 keter atos tgh dok paking..dlm tuh apek dlm umo lewat 40-an le kekdahnya..mesti tgh tunggu sedara mara dia kot turun dr bas ekspress..*sangka diriku yg jujur ini*

aku pun heran awatler minah melayu nih dok pusing kepala dia belah kanan..x lenguh ke leher dia..pastu jap2 dia tunduk..mgkn pemalu kot..ahhh abaikan...pastu aku pandangle dpn..aikkkk lain mcm je apek nih...dok tenung2 minah melayu nih..OMG!...aku dh nmpk okeh...babi sunggoh insiden nih..apek tuh tgh mastebet..ghopenya dia buat minah tuh modal dia nk mastebet..setannnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! perghhh..kemain laju dia m'goncang totey dia..aku jeling2 curi2 tgk p'lakuan apek tuh..bile bas ekspress @ bas mini benti nk turunkan penumpang..apek tuh wat2 stedi jer..pastu sambung blk buat aksi jijik dia tuh..

xlama pastu minah nih bgn b'diri..dia m'belakangkan apek tuh...babi ahhh skali lgk..apek tuh jelir2 lidah...pastu jilat2 bibir..mgkn keasyikan tgk montot minah melayu nih kot...aku nk t'gelak pun ada, tp takot lg gandaan 8x...sambil jilat2 bibir, tgn dia dok goncang2 totey lgk..xnaik2 kot..indian guy sblh aku nih x pasan ke wehhh...dia wat bodo jer..alahaii..ker dia pun naik syok skali..ehehehe

aku dh maleh nk tgk apek tuh merapu meraban lgk dah..aku wat bodo je penyudahnya..ok xlama pastu dtg 1 keter iswara..bf minah nih gopenya..dia dtg, iring minah nih nek keter trus..apek nih perati jerrrr..aku igtkan drama jijik apek nih dh abis..dia tala ket aku pulak dah..pandang aku dgn muka gatal dia tuh, nk jdkan aku modal le pulak..aku terus bolayan, main game lagik bagus...agaknya bile dh xder respon, apek nih trus blah..fuhhh selamat..

e'eh...x lat 20 mnt, dtg 1 keter paking btol2 dpn bas stop nih..yekelehh..apek tuh lg gopenye...x abis2 nk mastebet lgk ker kekdahnya..xleh jd nih..angkat kaki, nek jejantas, aku trus pegi seberang jln..kat situ ada pondok bit polis, ada petrol pam..aku duduk sblh pondok polis nih..lantaklah polis nk kata aku menyebok ke ape..dr seberang jln nih, aku blh nmpkler keter apek tuh..tgk dia dh gerak bambus..pegi u-turn gamaknya..aku perati je keadaan kat seberang jln sana..tgk org2 kat bas stop tuh pun silih ganti...haaaaaaaa nmpk dh kete apek tuh lg, tp kali nih dia paking kat bwh jejantas yg aku naik tuh..dok melilau nk cari2 mangsa utk wat modal mastebet le tuh...lama jgk dia nunggu dlm 20mnt..alih2 dia gerak, buat u-turn lgk..pastu dh xnmpk byg keter dia dah..mgkn bosan gamaknya..modal yg ada pun mgkn macit2 yg debab2, lelemak byk...kali nih aku nekad, skali lgk aku nmpk dia m'lilau mmg aku soh abg2 polis pantau keter dia..aku hafal tao no.plat keter dia..

pukul 12 br laki aku sampai..nunggu sampai nk gugur bulu ketiak...blk umah trus xde mud nk tgk cite blue..t'byg2 muke apek tuh tgh stim..muntah ijo..

3 comments:

Fida Ghazi said...

yg budak pompuan tu dok congok kat situ jugak nape? rela menjadi modal? kalo aku ... aku sergah je apek tu bio tokojut tote dia langsung takbleh keras...

apek tu pon..nak yg free2 je.. da tu tak puas2 lak tuh.. ikat je ujung tote tu dengan gelang getah... kesumat betul aku!!

motip aku yg kesumat??

Whoopz said...

adeh.. Kesian kat apek tu.. Masalah besar tu..

Hafiza Akib said...

kah kah kah.. tergelak baca cerita ni. ada juga manusia camtu.. x senonoh depan-depan orang. ishhh...